Επικαιρότητα 08.06.2015

Η ελλάδα μάγεψε και τους αντζελίνα τζολί - μπραντ πιτ - αυτό είναι το νησί που θέλουν να αγοράσουν (φωτο)


Στην Ελλάδα σχεδιάζουν να κάνουν, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, τη δεύτερη μεγάλη επένδυσή τους στην Ευρώπη οι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.

Αφού αγόρασαν μια τεράστια έκταση με αμπελώνες και ένα υπέροχο σπίτι στη Νότιο Γαλλία, όπου μάλιστα έκαναν και το γάμο τους τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι των Χολιγουντιανών σταρ, όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης έχει βάλει στο... μάτι ένα νησί στην Ελλάδα που πωλείται αντί 4,2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το 43 στρεμμάτων νησί Γαία που αποτελεί μέρος των Εχινάδων στο Ιόνιο.

Πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό OK! είπε ότι η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκε το εν λόγων ελληνικό Γαία προσθέτοντας ότι η Γαία θα χρειαστεί... δουλειά, αλλά το ζευγάρι των χολιγουντιανών σταρ δεν έχει κανένα πρόβλημα να χτίσει μόνο του το σπίτι των ονείρων του. «Εκεί τα έξι παιδιά τους θα είναι ελεύθερα να παίζουν χωρίς να ανησυχούν για τα φλας των παπαράτσι», κατέληξε.

To privateislands.com χαρακτηρίζει τη Γαία ως ένα ειδυλλιακό παράδεισο, που περιβάλλεται από τα ήρεμα, κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, τα οποία, μάλιστα, όπως σημειώνει, δεν τα πιάνουν οι βορειοανατολικοί άνεμοι καθιστώντας την περιοχή θαυμάσια για θαλάσσια σπορ, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, καταδύσεις και κολύμπι...