Σκάφη 15.12.2008

Το Oculus 250ποδο superyacht είναι μισή βάρκα, μισή cyber φάλαινα


Πιθανώς τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά με τη σφαιρική οικονομία, το γιοτ «Oculus» Ε. Kevin Schöpfer's σχεδιαστών είναι η ουσία των ονείρων. Ακόμα όνειρο είναι. 250 πόδια σε μήκος και χαρακτηρισμός των ανώτατων ορίων 12 ποδιών, είναι ένας ευρύχωρος τρόπος να ταξιδεψει πέρα από τις υψηλές θάλασσες σε 25 κόμβους.

Το Oculus είναι ακριβώς μια έννοια, αλλά είναι το σχέδιο ναυαρχίδων για τη νέα γραμμή γιοτ Schöpfer.

Από το σχεδιαστή Ε. Kevin Schöpfer:

Το Oculus είναι η πρώτη «έναρξη σχεδίου» Schöpfer των γιοτ LLC. Αυτό το σκάφος 250 ποδιών σχεδιάστηκε από Ε. Kevin Schöpfer, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνονόματού του. Σχεδιάζεται για να φιλοξενήσει 12 φιλοξενουμένους στην εξαιρετικά άνεση και το ύφος, Oculus ένα μεγάλης απόστασης κρουαζιέρας γιοτ ικανό των ταχυτήτων προς τα πάνω 25 κόμβων. Ο εξωτερικός προσδιορισμός είναι αντιπροσωπευτικός της δομής οστών υποδοχών σαγονιών και ματιών των μεγάλων ωκεάνειων ψαριών και των θηλαστικών. Χαρακτηρίζοντας μια δραματική αντίστροφη διαμόρφωση τόξων, armature του γιοτ ισορροπεί μια κομψή έκφραση της συμμετρίας και της δομής. Εκτός από το τόξο, Oculus χαρακτηρίζει επίσης ένα «χαμηλό σχεδιάγραμμα αναβατών». Αυτή η ελαφρώς χαμηλωμένη επιφάνεια επιτρέπει τις νέες δευτερεύουσες ψυχαγωγικές περιοχές, την εναλλάσσομενη πρόσβαση και την ελαφριά κρουαζιέρα.

Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα Oculus εστιάζουν σε ένα 12 πόδι - υψηλό ανώτατο όριο στο κύριο σαλόνι, μια κυλινδρική τραπεζαρία διπλού ύψους, έναν κεντρικό σωλήνα σκαλοπατιών και ανελκυστήρων, και φαινομενικά ανατομικές επεκτάσεις ανώτατων ορίων και φωτισμού πατωμάτων που δίνουν τον καθορισμό στις περιοχές διατάξεων θέσεων. Το δεύτερο επίπεδο είναι η αφιερωμένη ακολουθία του ιδιοκτήτη.

Οι περιοχές και οι κρεβατοκάμαρες διαβίωσης διαιρούνται με μια σειρά τεσσάρων σωλήνων, οι οποίοι στεγάζουν τις ανάγκες λουτρών και αποθήκευσης.