Γενικά 14.01.2013

5,7 εκ. ευρώ πούλησαν το «καταραμένο» σκάφος τους το ζεύγος Χρουσαλά και Πατίστας


Προς πώληση σε διεθνή ιστοσελίδα σκαφών βγήκε το Mirage, το 27 μέτρων σκάφος του ζεύγους Χρουσαλά-Πατίστα, που έγινε «διάσημο» το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν βρέθηκε να γίνεται αντικείμενο έρευνας από το ΣΔΟΕ.

5,7 εκ. ευρώ ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News η τιμή που «έπιασε» το μήκους 27,5 μέτρων και αξίας 7.000.000 ευρώ Mirage. Πρόκειται για το γιοτ που έκανε γαμήλιο δώρο ο Λέοντας Πατίστα στην Μαριέττα Χρουσαλά.

Το ίδιο σκάφος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου έχει γίνει τόσο θόρυβος καθώς, όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα η Real News, φαινόταν να ανήκει σε άνεργη σύζυγο υπαλλήλου της ναυτιλιακής του νεαρού εφοπλιστή.

Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ είχε διαπιστωθεί πως ο ιδιοκτήτης του χρωστούσε 1 εκατομμύριο ευρώ από φόρους που απαιτούνταν για τη νομιμοποίηση του.

Το Mirage αγοράστηκε έναντι 7 εκ. ευρώ τον Ιούνιο του 2010. Εντός του έλαβε χώρα το bachelor πάρτι του Πατίστα, ενώ το ζεύγος το είχε χρησιμοποιήσει και για πολυήμερη καλοκαιρινή κρουαζιέρα.

το διαβάσαμε εδώ