Εκθέσεις - Αγώνες 09.10.2011

Δελτίο τύπου ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ: To 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών προ των πυλών


Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών πραγματοποιείται επί 33 συναπτά έτη, αποτελώντας βαρόμετρο της αγοράς των ελληνικών σκαφών και παρελκομένων. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2011 στους υπερσύγχρονους εκθεσιακούς χώρους του Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι επαγγελματίες του κλάδου, παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της αφού σε τρεις εβδομάδες, θα υποδεχτούν το ελληνικό κοινό παρουσιάζοντας νέα μηχανοκίνητα και φουσκωτά σκάφη, ιστιοπλοϊκά, μηχανές σκαφών καθώς και παρελκόμενα αξεσουάρ ελλήνων κατασκευαστών αλλά και εμπόρων.

 

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, αποτελεί εκτός από μία έκθεση για τους λάτρεις της θάλασσας και ένα πεδίο συνεργασιών για τους επιχειρηματίες του κλάδου, που ειδικά φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη αγορά που βεβαίως έχει πληγεί από τα οικονομικά μέτρα, παραμένει εδώ στις επάλξεις και ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις του υγρού στοιχείου.

 

Από τις 15 έως και τις 23 Οκτωβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους φίλους, στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο, παρουσιάζοντας συγκεντρωμένο έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, το yachting, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση, αλλά και όλες τις συναφείς υπηρεσίες.

 

Το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ). Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφτείτε το επίσημο site: www.athensboatshow.gr

 

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών  οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων,  λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ. Ο αριθμός του συνολικά απασχολούμενου προσωπικού από τα μέλη του ξεπερνά τις 15.000.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στέλλα Τσιτσούλα

Red.comm

Tηλ. 229-50 22 355, Κιν. 6977 089 904